Дом на бирата

Дом на бирата

Приключение с аромат на хмел

Велико Търново несъмнено е град с много богата история. Можете да се изгубите из малките улички, да посетите известни забележителности, да съзерцавате живописната природа. Но ние от „Болярка“ сме тук за да ви предложим едно по-различно преживяване.

Гордеем се с дългогодишната история на нашата пивоварна и висококачественото пиво, което произвеждаме вече 128 години. И искаме да Ви покажем защо. Каним Ви да се впуснете в приключението, наречено Дом на бирата.

Boliarka-Factory-Old-04

Преживяването

Наш технолог ще Ви разходи из различните производствени звена на пивоварната, давайки любопитна информация за любимата напитка и съставките, които влагаме в нея.

Ще имате възможността да се потопите в историята на пивоварна Болярка – още от нейното създаване. Домът на бирата разполага с ценни експонати, свързани с производството на бира през последния век – автентични машини, старинни бутилки, фотографии, халби, рекламни материали и още много други.

Кулминацията на посещението е дегустацията на подбрани пива от портфолиото на пивоварна „Болярка“.

Резервирайте сега

Резервирайте сега вашето посещение в Дома на бирата. Очакваме Ви!

Посещението включва: Тур из пивоварната с технолог, посещение на Дома на бирата, дегустация на подрбани пива от портфолиото на „Болярка ВТ“.

Дни за посещение

Всеки делничен ден
(с изключение на национални празници)

Работно време

12:00 до 16:00

Продължителност

Около 100 минути